WELKOM

precies zoals u dat wilt

AL UW HOVENIERSWERK

U zoekt niet zomaar een hoveniersbedrijf; u zoekt een ervaren partij met volop kennis die de hoogste kwaliteit biedt op elk gebied.
In dat geval zit u goed bij Van Eden.
Wij begrijpen wat u zoekt en helpen u op een persoonlijke manier tijdens het hele traject. Wij verrassen u graag in positieve zin.

Daar kunt u op vertrouwen.

ONTWERP, REALISATIE EN ONDERHOUD

Tuin

Van ontwerp, tot aanleg en het beheer van uw tuin: onze ervaren en gediplomeerde hoveniers staan voor u klaar om dit voor u te verzorgen. Het spreekt voor zich dat u kunt rekenen op topkwaliteit.

KIJK OP BOMEN

Boom

Het verzorgen van bomen is één van de meest specialistische onderdelen binnen de groenvoorziening. Vakkundig onderhoud draagt bij tot een optimale ontwikkeling van veilige, nuttige en esthetisch waardevolle bomen.

AANLEG EN BEHEER

Landschap

De laatste jaren wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van het buitengebied. We zien een trend bij particulieren ontstaan die hun erf ecologisch, landschappelijk en cultuurhistorisch verantwoord inrichten. Van Eden kan hier u bij helpen.

respect voor mens en milieu

PEOPLE, PLANET EN PROFIT

Van Eden Groep onderneemt met respect voor mens en milieu. Onze aanpak is net zo veelzijdig als ons dienstenpakket! Duurzaam ontwerpen, inkopen en investeren zijn bij ons van groot belang.


Bostuin

Tuin aan het water

Landschapstuin

Groenlandsdijk 9
7475 RH Markelo

T +31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoveniers.nl

Van Eden Groep