EEN VERBREDING VAN WOONGENOT DOOR PASSIE EN CREATIVITEIT

OOG VOOR DETAIL

Ontwerp

Met passie voor tuinen en vormgeving ontwerpt Arjan Goossen "tuinontwerper bij Van Eden Hoveniers" uw droomtuin. Het ontwerp wordt niet alleen voor u gemaakt, maar samen met u. Hierbij hebben wij aandacht voor uw smaak, persoonlijkheid en levensstijl.

Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking krijgen wij een goed beeld van de wensen en mogelijkheden van de tuin en kan er een goede inschatting gemaakt worden van de ontwerpkosten. Na opdrachtbevestiging doorlopen we het ontwerptraject in 3 fasen. Fase 1: Schetsontwerp Fase 2: Voorlopig Ontwerp Fase 3: Definitief Ontwerp.

Welzijn

Een groene omgeving draagt bij aan kwaliteit van leven, ons welzijn. Een groene omgeving verhoogt ons welbevinden, ons geluk en onze gezondheid. Minder stress, meer sociale contacten en meer beweging. Ook nodigt een groene omgeving mensen en bedrijven uit om zich hier te vestigen. Wonen, werken en recreëren in een gezonde omgeving met zuivere lucht, beperkte geluidsoverlast en aangename klimaten; mensen zijn op zoek naar een aangename leefomgeving.

Waterbeheer

Wisselvallige regenbuien zorgen voor veel water in de tuin en door de veranderingen van het klimaat zal dit alleen nog maar toenemen. Waar veel dit als wateroverlast ervaren, zien wij hier duurzame kansen in voor uw tuin. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden op het gebied van water opvangen, infiltreren en (her)gebruiken. Zoek samen met ons naar de beste mogelijkheden voor uw tuin en wensen en geef hemelwater een tweede leven.

Biodiversiteit

Biodiversiteit verkeert momenteel in een zware crisis door. Als er geen maatregelen worden genomen, zullen veel planten en dieren uitsterven en onze diversiteit in natuur enorm verminderen. Door overwogen keuzes te maken en rekening te houden met zowel mens, plant en dier streven we naar een perfecte leefomgeving voor alle gebruikers van de natuur. Creëer samen met ons uw natuurtuin met natuurlijke materialen met ruimte voor biodiversiteit.

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
We zijn te bereiken op +31 (0) 548-36 46 56 en via info@vanedenhoveniers.nl

Groenlandsdijk 9
7475 RH Markelo

T +31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoveniers.nl

Van Eden Groep