WIJ REALISEREN UW DROOM

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd. Met oog voor detail, belijning en bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het vak. Er wordt door Van Eden Hoveniers gestreefd naar perfectie bij elk project.

Een met de omgeving

Landschapstuin

De aanleg van een landschapstuin is een bijzonder vakgebied. Deze tuinen bevinden zich vaak in een uitgestrekter landschap. Deze bijzondere tuinen worden gekenmerkt door ruimte, rust, weelderige beplanting, mooie doorkijkjes en soms ook prachtige vijverpartijen en er dient gewerkt te worden met respect en oog voor natuur en omgeving.

Van Eden Hoveniers is specialist in het ontwerpen en realiseren van landschapstuinen.

zakelijk groen

Bedrijfstuinen

Voor de inrichting van de buitenruimte rondom uw bedrijf, kantoor, instelling of school werken wij graag met u samen. Wij ontwerpen een passende inrichting voor uw project. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de uitstraling en de functionaliteit.

Ook op het gebied van daktuinen, of het nu gaat om een extensief dak om water te bufferen of juist een intensieve daktuin met terrassen, borders en parkeerplaatsen, kunt u bij ons terecht.

Groen op niveau

Groendaken en daktuinen

Afgezien dat een groendak er zeer mooi uitziet heeft het ook behoorlijk wat voordelen. Zo verhoogt het de levensduur van het dak, zorgt het voor een goede isolatie van geluid en warmte en is het ook goed voor de biodiversiteit. Van Eden komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op +31 (0) 548-36 46 56 en via info@vanedengroep.nl

Groenlandsdijk 9
7475 RH Markelo

T+31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoveniers.nl

Van Eden Groep