PLANTEN,SNOEIEN EN VERWIJDEREN VAN BOMEN

Onze diensten

Het verzorgen van bomen is één van de meest specialistische onderdelen binnen de groenvoorziening. Vakkundig onderhoud draagt bij tot een optimale ontwikkeling van veilige, nuttige en esthetisch waardevolle bomen.

Boomverzorgende werkzaamheden die worden uitgevoerd door de specialisten Van Eden zijn onder andere:

- Aanplant
- Verplanten
- Begeleidingssnoei en onderhoudssnoei
- Aanbrengen van kroonankers
- Groeiplaatsinrichting
- Groeiplaatsverbetering
- Vellen van bomen
- Boomveiligheidsinspecties (VTA)

Verwijderen van bomen

Soms moeten bomen verwijderd worden omdat deze door een verzwakking een gevaar voor hun omgeving zijn, ze niet binnen een nieuwbouw- of herinrichtingsplan passen of ze om andere redenen niet langer gewenst zijn.

Onze specialisten kunnen door hun jarenlange ervaring goed inschatten welke maatregelen er nodig zijn om een boom op de juiste wijze te verwijderen. Wanneer een bomen niet direct kan vallen wordt door de inzet van een klimmer, hoogwerker en/of telekraan gezorgd dat de boom zonder schade toch verwijderd kan worden.Voorop staat echter altijd dat het verwijderen van bomen veilig en schadevrij uitgevoerd wordt.

Groeiplaatsverbetering

Het beste voor uw boom

Om de groei van een boom te verbeteren maken wij gebruik van een machine voor groeiplaatsverbetering. Dit apparaat heeft een luchtcompressor van die onder druk lucht in de bodem blaast. Zo ontstaat er meer ruimte voor de wortels van de boom. Ook breekt de machine zogenaamde storende lagen in de bodem. Deze lagen zijn zo verdicht dat de wortels van bomen er niet doorheen kunnen dringen. Omdat de boom niet goed verankert, bestaat de kans dat deze bij een storm omwaait. Tijdens de machinale groeiplaatsverbetering wordt er ook voeding toegediend aan de bodem.

Contact

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
We zijn te bereiken op +31 (0) 548-36 46 56 en via info@vanedengroep.nl

Groenlandsdijk 9
7475 RH Markelo

T +31 (0) 548-36 46 56
E info@vanedenhoveniers.nl

Van Eden Groep